Press Enter / Return to begin your search.

Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf irodalmi estje

Tisztelt Irodalomkedvelők!

Szeretettel várjuk Önöket Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf színművészek Tenyérvonal című önálló irodalmi estjére. Az előadás 2022. február 12-én (szombat) 17 és 19 órától látható a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.
Dramaturg: Balogh Ákos.

Az életigenlés, az élet szeretete és a mindennapok öröme a mondanivalója a Tenyérvonal című irodalmi estnek, mely Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf előadásában látható. A színművészek kifejezetten a Dóm Művészeti Szalon színpadára álmodták meg és hozták létre előadásukat. Faludy György gitár- és zongorakísérettel előadott irodalmi művei mellett hallhatjuk a két előadóművész személyes élményeit is, melyek által megérthetjük, hogy az élet borzalmai és nehézségei ellenére lehet boldogan élni és szeretni az életet.

A Dóm Művészeti Szalon 2022-es előadásaira 4 alkalmas, helyreszóló bérletek vásárolhatók a Szegedi Dóm Látogatóközpont ArtShopjában, a bérlet ára 15.000 Ft. Az előadások kezdési időpontja 17 és 19 óra. Egy előadásra szóló jegyek korlátozott számban szintén az ArtShopban kaphatók. Jegyár: 3900 Ft.